tandartspraktijklindetweedehandsmakelaarimmoenmakelaardijalmere

Resultaten voor tandartspraktijk


tandartspraktijk
 
Witte tanden zijn nu voor iedereen betaalbaar en veilig!
Wat is tanden bleken? Over White Shine. Het resultaat van tanden bleken. Resultaat tanden bleken. Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling? Hoe wit kan je jouw tanden verwachten? Realistisch is een gemiddelde verbetering van 5 tot maximaal 12 tinten lichter in het gunstigste geval haalbaar. Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf als de ander. Wij proberen iedereen naar tevredenheid te behandelen maar sommigen hebben iets minder resultaat behaald dan anderen wat te maken heeft met de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald, net als het pigment van de huid maar over het algemeen kan iedereen tevreden zijn over de behandeling, het resultaat, de prijs en de service. Dat je er voor een aantal uur gevoelige tanden aan over houdt, zeker niet iedereen heeft daar overigens last van, is het enige nadeel maar dat is te wijten aan het hogere percentage bleekgel wat White Shine gebruikt waardoor de resultaten ook aanzienlijk beter zijn dan alle concurrenten.
Met welk product worden de tanden witter gemaakt?
Een papierwitte smile is doorgaans simpelweg niet mogelijk of je tanden moeten al heel licht zijn maar wat wij zien in de media is veelal schijn, vooral in Amerika worden televisiebeelden erg makkelijk bewerkt of overbelicht om de tanden net even wat witter te maken of er worden facings aangebracht welke niet van echt te onderscheiden zijn. Met de Hollywood behandeling komen wij wel heel erg dicht bij die onnatuurlijk witte kleur. Wij blijven wél realistisch en spelen in tegenstelling tot alle anderen open kaart want White Shine geeft als enige in Nederland een unieke resultaatgarantie dat jouw tanden minimaal 4 tinten witter worden na één enkele behandeling! En dat zal al een hele verbetering zijn! Natuurlijk kan je na een tijd als opfrisser altijd weer een whitening behandeling nemen. Alleen de BLUE LIGHT methode van White Shine staat garant voor direct zichtbaar resultaat in tegenstelling tot andere bleekmethodes en bleeksets voor thuis. Met welk product worden de tanden witter gemaakt? White Shine gebruikt uitsluitend de best beschikbare whitening gel die klinisch is getest. De remineraliseringsgel wordt als laatste op de tanden aangebracht voor een mineralen-en fluoride boost ter versterking van het tandglazuur. Kan ik zelf een tint kiezen?
tandarts hoofddorp
Wat doet een mondhygiënist. Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Een groot aantal mondhygiënisten is in dienst van een tandarts, maar mondhygiënisten kunnen ook werkzaam zijn in een eigen praktijk vrijgevestigd. U kunt rechtstreeks bij de mondhygienist terecht als u hulp nodig heeft bij uw mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf cariës of gaatjes en tandvleesaandoeningen. De mondhygiënist kan u dan bijvoorbeeld advies geven over mondhygiënemaatregelen. Onze mondhygiëne en preventie team. Welke handelingen mag de mondhygiënist uitvoeren? In kaart brengen van de conditie van het tandvlees. Geven van advies en voorlichting over onder andere het ontstaan van cariës en tandvleesaandoeningen en over voedingsgewoonten. Verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag. Aanbrengen van fluoride. Aanbrengen van sealant. Polijsten van vullingen. Reinigen van worteloppervlakken onder het tandvlees. Behandelen van nieuwe gaatjes in opdracht van de tandarts. Maken van röntgenfotos in opdracht en onder toezicht van de tandarts. Maken van gebitsafdrukken. Geven van een lokale verdoving in opdracht van de tandarts.
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp.
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp. De hoge kwaliteit van de tandheelkundige zorg en duidelijke communicatie met ruimte voor het stellen van vragen staat bij Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp centraal. Bij onze praktijk werkt de algemene tandarts, de implantoloog, de paradontoloog, de endodontoloog en de mondhygiëniste.
2134 XT Hoofddorp.
In veel regios regelen tandartsen dat gezamenlijk. Sommige tandartsen zorgen dat ze zelf bereikbaar zijn voor hun patiënten. Indien uw tandartspraktijk gesloten is, kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Via het antwoordapparaat ontvangt u dan de gegevens van de tandarts die op dat moment spoedgevallendienst heeft. Daarnaast vermelden veel tandartspraktijken het telefoonnummer op hun website. Behandeling door een vervangende tandarts. De behandeling van een plaatsvervangende tandarts beperkt zich tot het strikt noodzakelijke. Voor eventuele vervolgbehandelingen en voorzieningen wordt u naar uw eigen tandarts verwezen. Klacht over spoedgevallendienst. Als u een klacht heeft over de spoedgevallendienst, dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts. 2134 XT Hoofddorp.
2134 XT Hoofddorp.
Klacht over spoedgevallendienst. Als u een klacht heeft over de spoedgevallendienst, dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts. 2134 XT Hoofddorp. Contact 023 561 9595. Zaaiersstraat 9 2151 CK Nieuw-Vennep. Contact 0252 67 4820. Back to top. Alle rechten voorbehouden.
2134 XT Hoofddorp.
Klacht over spoedgevallendienst. Als u een klacht heeft over de spoedgevallendienst, dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts. 2134 XT Hoofddorp. Contact 023 561 9595. Zaaiersstraat 9 2151 CK Nieuw-Vennep. Contact 0252 67 4820. Back to top. Alle rechten voorbehouden.
Tandarts te Waddinxveen Tandartspraktijk de Boemerang.
Welkom bij Tandartspraktijk de Boemerang. In onze moderne en volledig ingerichte tandartspraktijk in gezondheidscentrum de Boemerang in Waddinxveen vindt u, zoals u al 30 jaar gewend bent, een professioneel en hecht team dat voor u klaar staat. Maatregelen tijdens lockdown.
tandarts
Tandarts Amsterdam: Tandartspraktijk De ZuidAs.
Naast algemene tandheelkunde biedt Tandartspraktijk de ZuidAs ook cosmetische tandheelkunde aan. Zo kunt u bij onze praktijk in Amsterdam terecht voor facings, porseleinen kronen en kunt u bij ons uw tanden laten bleken. Daarnaast bieden wij ook implantaten aan en onzichtbare Invisalign beugels.
brug gebit
Home Tandartspraktijk.
Preventie staat bij ons hoog in het vaandel. Aan deze doelstellingen kunnen wij voldoen door opgedane kennis en ervaring aan elkaar uit te wisselen. Tandartspraktijk Nederweert heeft met implantoloog Dirk Dormans een contract met CZ en VGZ om machtigingsvrij te implanteren.
tandartspraktijk wit amsterdam
Tandartspraktijk de Greiden Heerenveen tpdegreiden.nl Tandarts.
Tandartspraktijk De Greiden Heerenveen. Uw stralende lach is onze zorg, voor nu, maar zeker ook voor later. Een mooi, gezond gebit is belangrijk voor iedereen. Met het gezond houden van uw tanden en kiezen voorkomt u veel problemen en daarmee onnodige behandelingen.
Tandarts nodig? Tandartspraktijk de Wijk.
Onze tandartspraktijk is slechts een kwartier rijden vanaf Meppel. Vanaf Hoogeveen en Nieuwleusen bent u ongeveer 19 minuten onderweg naar Tandartspraktijk De Wijk. Heeft u nog een vraag over een van onze behandelingen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen?
Tandartspraktijk de Tandarts Praktijk voor algemene tandheelkunde, orthodontie, parodontologie Heerde. Aangesloten bij de KNMT.
Vrijdag: 08.00 12.00. Vanaf heden kunt u bij ons online zelf een afspraak inplannen voor gebitscontrole. Ook is het mogelijk uw geplande afspraken in te zien. Een gezonde mond en goed gebit zijn van levensbelang. Naar de tandarts in coronatijd.
Tandartspraktijk de Elementen Zeewolde Tandartspraktijk Zeewolde.
Vieze smaak of slechte adem. U bent nu hier: Home. Welkom bij Tandartspraktijk de Elementen. De tandarts en het team van Tandartspraktijk de Elementen bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk.
Goede mondzorg, die vind je bij Tandartspraktijk Gennep Tandartspraktijk Gennep.
Goede mondzorg, die vind je bij Tandartspraktijk Gennep. MONDZORG EN CORONA. Ondanks dat er momenteel een lockdown is kunt u nog gewoon bij ons terecht voor alle reguliere mondzorg. Wij hanteren nog steeds aanvullende maatregelen om de zorg voor u toegankelijk en veilig te houden.

Contacteer ons

diesel
heftruck
argenta
deco
psycholoog
hotel
traiteur
ziekenhuis
ocmw
bouwgrond
luminaire
truck