tandartspraktijklindetweedehandsmakelaarimmoenmakelaardijalmere

Meer resultaten voor tandartspraktijk


tandartspraktijk
 
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp.
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp. De hoge kwaliteit van de tandheelkundige zorg en duidelijke communicatie met ruimte voor het stellen van vragen staat bij Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp centraal. Bij onze praktijk werkt de algemene tandarts, de implantoloog, de paradontoloog, de endodontoloog en de mondhygiëniste.
Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp.
Het KRT is een onafhankelijk openbaar kwaliteitsregister waarin de bij en nascholing van de tandarts wordt vastgelegd. Welkom bij Tandartspraktijk Spaarne uw tandarts in Hoofddorp. De hoge kwaliteit van de tandheelkundige zorg en duidelijke communicatie met ruimte voor het stellen van vragen staat bij Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp centraal.
Brandaris 2 Tandartsenpraktijk Hoofddorp.
Een tandarts kan zich inschrijven in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Het KRT is een onafhankelijk openbaar kwaliteitsregister waarin de bij en nascholing van de tandarts wordt vastgelegd. 2134 XT Hoofddorp. Contact 023 561 9595. Zaaiersstraat 9 2151 CK Nieuw-Vennep. Contact 0252 67 4820. Back to top. Alle rechten voorbehouden. Powered by Papoola Solutions. Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer. Kies een praktijk. Zaaiersstraat 9 Tandartspraktijk Nieuw-Vennep. Brandaris 2 Tandartsenpraktijk Hoofddorp.
tandarts hoofddorp
Brandaris 2 Tandartsenpraktijk Hoofddorp.
De tandarts bepaalt of het een spoedgeval betreft. NB Deze 60 minuten norm is alleen van toepassing als het om een uitgevallen tand gaat. Voor kiespijn en andere aandoeningen gelden andere tijdsnormen. Een tandarts is wettelijk verplicht om een spoedgevallendienst te regelen. In veel regios regelen tandartsen dat gezamenlijk. Sommige tandartsen zorgen dat ze zelf bereikbaar zijn voor hun patiënten. Indien uw tandartspraktijk gesloten is, kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Via het antwoordapparaat ontvangt u dan de gegevens van de tandarts die op dat moment spoedgevallendienst heeft. Daarnaast vermelden veel tandartspraktijken het telefoonnummer op hun website. Behandeling door een vervangende tandarts. De behandeling van een plaatsvervangende tandarts beperkt zich tot het strikt noodzakelijke. Voor eventuele vervolgbehandelingen en voorzieningen wordt u naar uw eigen tandarts verwezen. Klacht over spoedgevallendienst. Als u een klacht heeft over de spoedgevallendienst, dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts. 2134 XT Hoofddorp. Contact 023 561 9595. Zaaiersstraat 9 2151 CK Nieuw-Vennep. Contact 0252 67 4820. Back to top. Alle rechten voorbehouden. Powered by Papoola Solutions. Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer. Kies een praktijk. Zaaiersstraat 9 Tandartspraktijk Nieuw-Vennep. Brandaris 2 Tandartsenpraktijk Hoofddorp.
Resultaat tanden bleken beste van Nederland!
Oftewel gegarandeerd de hoogste resultaten van Nederland maar zelfs daarmee kunnen we simpelweg niet iedereen tevreden stellen mits je je verwachtingen ook reëel houdt. Papierwitte tanden bestaan niet, dan moet je facings nemen dus alles wat je ziet op tv en op instagram is veelal gephotoshopt! Sommige mensen die hun tanden recentelijk hebben laten bleken raken al heel gauw gewend aan de nieuwe kleur waardoor ze het idee hebben dat de tanden niet meer zo wit zijn na een aantal maanden, doorgaans zal de kleur na een aantal maanden hooguit twee tot drie tinten teruglopen, echter tanden zijn nu eenmaal aan verkleuring onderhevig dus de mate van verkleuring is mede inherent aan wat je eet en drinkt, en eventueel rookt. White Shine geeft als enige een resultaatgarantie dat jouw tanden minstens 4 tinten witter worden na één enkele behandeling! En dat zal al een hele verbetering zijn! Natuurlijk kan je na een tijd als opfrisser altijd weer een whitening behandeling nemen. Alleen de BLUE LIGHT methode van White Shine staat garant voor direct zichtbaar resultaat in tegenstelling tot andere bleekmethodes en thuisbleeksetjes. Hoe lang blijven mijn tanden wit?
Hoe veilig is tanden bleken?
Als de beugel eruit gehaald is door de orthodontist dan kan je jouw tanden weer veilig witter laten maken bij White Shine. Een spalkje ijzerdraadje achter de voortanden vormt geen enkele belemmering voor het bleekproces. Onze ervaring is met een aantal mensen die een beugel hebben gedragen dat er door overtollig tandplak wat te lang op het tandglazuurlaagje heeft geplakt, witte vlekjes zijn ontstaan, vaak rondom de plek waar de brackets blokjes hebben gezeten. Deze witte vlekjes en veelal lijntjes zitten er dus al maar kunnen na de bleekbehandeling tijdelijk zichtbaarder zijn, echter na een week egaliseert de kleur waardoor de vlekjes weer minder zullen opvallen. Ook merken wij dat niet alle orthodontisten de lijmresten van de blokjes goed hebben verwijderd waardoor ook eventuele lijmresten na de behandeling zichtbaar zijn want die bleken uiteraard niet mee. Als je zelf het idee hebt dat jouw tanden meer zijn vergeeld door de beugel dan zal de Intensief behandeling niet aan jouw verwachtingen voldoen.
Tandartspraktijk De Marke in Hengevelde.
Tijdens de spoeddienst is legitimatie verplicht en is alleen contante betaling mogelijk. Dan is snelle actie vereist, lees hier hoe u het beste kunt handelen. Welkom bij tandartspraktijk De Marke. Een mooi en gezond gebit, dat willen we toch allemaal?
brug gebit
Tandartspraktijk Eindhoven Welkom, kijk eens rustig rond op onze website.
Laatste nieuws van onze Tandartspraktijk. Wij willen voor iedereen een gezond, mooi en sterk gebit. Op onze blog sectie vind je handige tips tricks. WE MOGEN WEER AAN DE SLAG! Tandartspraktijk Eindhoven hervat reguliere mondzorg vanaf 22 april 2020. 22 april 2020.
Tandartspraktijk Oeffelt.
Een kleinschalige, moderne tandartspraktijk. Onze praktijk is gevestigd achter het oude raadhuis van Oeffelt. In hetzelfde gebouw bevindt zich een huisarts, een fysiotherapeut en een brandweerkazerne. Er is voldoende parkeergelegenheid en de praktijk is rolstoel toegankelijk. Tandartspraktijk Oeffelt is een kleinschalige, moderne tandartspraktijk.
Tandartspraktijk de Greiden Heerenveen tpdegreiden.nl Tandarts.
Tandartspraktijk De Greiden Heerenveen. Uw stralende lach is onze zorg, voor nu, maar zeker ook voor later. Een mooi, gezond gebit is belangrijk voor iedereen. Met het gezond houden van uw tanden en kiezen voorkomt u veel problemen en daarmee onnodige behandelingen.
Tandartspraktijk Tiel Allround tandartspraktijk in Tiel.
Tandartspraktijk Tiel Uw tandarts in Tiel. Welkom bij Tandartspraktijk Tiel! Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben wij diverse extra maatregelen genomen om voor u als patiënt een veilige omgeving te waarborgen. Nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn en de besmettingscijfers zijn gedaald, achten wij het mogelijk om ook in onze praktijk enkele versoepelingen door te voeren.
Tandarts in Blokzijl nodig? Welkom bij Tandartspraktijk Blokzijl.
De tandartsen van Tandartspraktijk Blokzijl zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve, curatieve, gebits-medische, acute en implantologische behandelingen. Een deskundige tandartspraktijk bij u in de buurt? Ik ben woonachtig in de buurt van: Blokzijl Heerenveen Lemmer Urk Giethoorn Zwolle Kampen Meppel Steenwijk Dwingeloo.
Tandartspraktijk Binnenweg Maarssen, Utrecht.
Tandartspraktijk" Binnenweg is een super tandartsenpraktijk. Iedereen is heel vriendelijk en ik word altijd goed en op tijd geholpen. Er wordt echt de tijd voor je genomen en de begeleiding en nazorg zijn top." Tandartspraktijk Binnenweg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
Tandartspraktijk Tandmere, Tandarts Almere Poort.
U kunt dan ook zeker terecht bij Tandmere, Tandartspraktijk Almere-Poort. Ook als u buiten Almere-Poort woont, en een tandarts zoekt in bijvoorbeeld Almere Haven, Almere Stad of Almere Buiten, dan bent u van harte welkom bij Tandarts Tandmere Almere Poort.

Contacteer ons

diesel
heftruck
argenta
deco
psycholoog
hotel
traiteur
ziekenhuis
ocmw
bouwgrond
luminaire
truck