tandartspraktijklindetweedehandsmakelaarimmoenmakelaardijalmere

Resultaten voor bouwgrond


bouwgrond
 
Vind de bouwgrond op je droomlocatie Hyboma.
Home Nieuwbouw Bouwgrond. Vind de bouwgrond op je droomlocatie. Bouwgrond vinden op een goede locatie winkels, scholen, mobiliteit, is niet eenvoudig. Bij Hyboma kun je bouwen op je eigen bouwgrond. Maar we hebben ook op toplocaties bouwgrond van alle groottes.
Bouwgrond ImmoHaven.
BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING TE HALEN! Steenweg langs nr22. BOUWGROND VOOR OB CA 8A MET ZW-TUIN. BOUWGROND VOOR EEN OPEN BEBOUWING CIRCA 10ARE! PROJECTEIGENDOM VAN 51A 10CA IN RESIDENTIËLE OMGEVING. Prijs op aanvraag. PROJECT GROND MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN! Prijs op aanvraag. PROJECT GROND MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN! Opcosenstraat Bergstraat LOT 23. KANTOOR ST TRUIDEN. KANTOOR ST TRUIDEN. 32 011 74 30 60. Gratis Schatting Sint-Truiden.
Wanneer is grond bouwgrond? Berlare.
Wanneer is grond bouwgrond? Informeer je vóór je een perceel bouwgrond koopt. Je moet immers zeker zijn of je wel op die grond mag bouwen en onder welke voorwaarden. t Is ook interessant om op voorhand te weten hoe het zit met de zonering en de stedenbouwkundige voorschriften.
Nieuwbouw appartementen, woningen en bouwgronden te koop Kolmont.
Laatste woning Lees meer. Laatste nieuwbouwwoning te koop. Notenstraat 20, Lummen. Kijkwoning te koop Lees meer. Maasmechelen In de Mool. Energiezuinig wonen midden in de natuur. In de Mool, Maasmechelen. Nieuw aanbod Lees meer. Natuurlijk wonen met een park als tuin. Minnestraat 12, Bekkevoort. Gloednieuw in ons aanbod. Hassaluthdreef 74, 3500 Hasselt, België, Hasselt.
bouwgrond Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bouwgrond DE bouwgrond EN bouwgrond ES. Vertalingen bouwgrond NLFR. de bouwgrond m. lot à bâtir; terrain à bâtir; zone constructible; terrain de fondation.
Bouwgrond te koop in Maasmechelen Beneca.
089 47 27 80. In het mooie Meeswijk, deelgemeente van het landelijke Maasmechelen, mogen we u deze bouwgrond HOB aanbieden. Gelegen in het centrum van het dorpje Meeswijk, tussen het commercieel centrum van Maasmechelen aan de ene kant en. Dilsen-Stokkem aan de andere kant.
5 aandachtspunten bij aankoop van een bouwgrond.
Dat start je best tijdig met het zoeken van een geschikte bouwgrond. In dit artikel overlopen we vijf aandachtspunten bij de selectie en aankoop van een bouwgrond. Start met de locatie. Een eerste belangrijk aspect is de locatie van jouw bouwgrond.
Winston SCHOETERS.
Bouwgrond van 11 are 58 ca breedte 25m. Bouwgrond voor open bebouwing. 14 are 58 ca. Bouwgrond van 12 are 86 ca breedte 25m. compromis in opmaak. Bouwgrond van 15 are met perceelsbreedte van 25m. west georiënteerd gelegen langs verbindingsweg.

Contacteer ons

diesel
heftruck
argenta
deco
psycholoog
hotel
traiteur
ziekenhuis
ocmw
bouwgrond
luminaire
truck