tandartspraktijklindetweedehandsmakelaarimmoenmakelaardijalmere

Resultaten voor ziekenhuis


ziekenhuis
 
Imeldaziekenhuis.
Vandaag hebben we de situatie van de COVID-opnames in ons ziekenhuis opnieuw geëvalueerd. Op basis hiervan zijn we genoodzaakt om het bezoekverbod nog even aan te houden. 20 januari 2021. Nieuwe lasertoestellen voor urologie zorgen voor meer comfort en sneller herstel patiënt.
Algemeen Ziekenhuis Vesalius.
In az Vesalius werken deskundige medewerkers, op enthousiaste wijze nauw samen om kwalitatieve en veilige zorg te bieden, afgestemd op de individuele noden van elke patiënt. Lees meer over kwaliteitszorg. 14 / 01. interne besmettingen in az Vesalius. 15 / 09.
Algemeen Stedelijk Ziekenhuis.
We raden onze patiënten en bezoekers aan om bij voorkeur een chirurgisch mondmasker te dragen. Patiënten en bezoekers die naar het ziekenhuis komen, raden we aan om een chirurgisch masker te dragen omdat dit veiliger is dan een stoffen masker.
Heilig Hart Leuven.
Specialismen en Diensten. Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven bouwt en verbouwt naar een eigentijds ziekenhuis in het centrum van de stad. Het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart te Leuven bouwt met het oog op de toekomst. Tussen het einde van 2020 en medio 2023 zullen enkele oude.
AZ Jan Palfijn AZ Jan Palfijn.
Nieuwe artsen in dienst voor de diensten psychiatrie, gynaecologie, anesthesie, neurologie en tandheelkunde. Eind 2020 begin 2021 verwelkomden we enkele nieuwe artsen in AZ Jan Palfijn Gent. Bezoekregeling vanaf vrijdag 30 oktober. Momenteel is beperkt bezoek toegelaten in ons ziekenhuis.
Dit zijn de duurste en goedkoopste ziekenhuizen van het land. Het Nieuwsblad.
Het prijskaartje voor dezelfde ingreep verschilt niet alleen van het ene ziekenhuis tot het andere, maar hangt ook af van het gekozen kamertype. Dat blijkt uit de 15de editie van de ziekenhuisbarometer van de Christelijke Mutualiteit, met ruim 45, miljoen leden s lands grootste ziekenfonds.
Patiënt AZ Nikolaas.
Vacatures AZ Nikolaas AZ Lokeren. De functionaliteiten van onze website zijn niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. Gelieve deze website te gebruiken met volgende webbrowsers: Internet Explorer 8 of hoger, Mozilla Firefox en Safari. Webcontent weergeven Globaal. Geboorteaangifte in het ziekenhuis.
Ziekenhuis Geel.
Ziekenhuis Geel brengt digitalisering patiëntenzorg op een nieuw niveau. Mogelijks langere wachttijd door omschakeling patiëntensoftware. Laat je vaccineren tegen Covid-19. Opnamestop voor coronapatiënten niet langer van kracht. Ziekenhuis Geel brengt digitalisering patiëntenzorg op een nieuw niveau. Maak een afspraak online.

Contacteer ons

diesel
heftruck
argenta
deco
psycholoog
hotel
traiteur
ziekenhuis
ocmw
bouwgrond
luminaire
truck